storåsfestivalen 2010 i bilder!

Siden sist har jeg vært på Storåfestivalen og hadde det supert!
Jeg overlevde uten benbrudd i år og:)
De beste konsertopplevelsene var definitivt:

SoupNo Dawn ... og Los Horribles
Jeg og samboeren ble spurt om å bli tatt bilde av, og havnet i adressavisa:)
Fikk aldri sett det selv, men.

Vi ble søkkvåt om nettene pga teltet vårt som ikke hadde presenning-gulv, og det regnet selvfølgelig hver kveld.Storåsfestivalen er også veldig gode på visuelle effekter,kunst i alle former:)
Denne elgen hang i matteltet,og den legendariske maten var like god som alltid!
De har både veggis-mat, økologiske lammeburgere, elghakk og mye mer:)
Ikke noe junk, kun lokal mat:)Følger du etter disse bunadfrøknene,leder de deg opp et stykke på veien inn i trollskogen, der du må følge de hvite kaninene. De fører deg til trollskogens raveparty:) Originalt:)Tine hadde bursdag, og den feiret vi med sjokoladekake,øl og levende musikk:)Jeg bevitnet et ninja-angrep, og var så ninjakjapp med kameraet at jeg fikk tatt et bilde av gjerningsmennene!Trekunst! Dette liker vi:)Her kan jeg si så mye perverst! Men jeg lar deg tenke det selv;)Her cæmpa vi:) Legg merke til kommunevåpenet til steinkjer hengende på veggen!do-kunst:)DDE tok av.Noen kler seg litt mer surrealistisk enn andre!Burnt Out Punks var hinsides rått!!The aftermath. Det lå slike vogner flere plasser som var rasert og forlatt. Ser ikke helt vitsen?Vi er blasfemiske før vi drar hjem. Julebrus i juli.Det regnet noe så sinnsykt. Men øllen var like god den:)storåsbåndet.

Takk for i år, storås, vi gleder oss til neste år:D


4 kommentarer

Linn

31.aug.2010 kl.01:31

Utrolig kjekt da! :D

icedexta

31.aug.2010 kl.13:33

ja, vi storkoste oss, som hvert år vi er der:) takk for kommentaren:)

Jadé T. Sæther

17.feb.2011 kl.14:11

Hei! Mitt Navn er Jadé og det er jeg som har laget den elgen i matteltet. Jeg lurte på, siden du har tatt et sånt fint bilde av elgen, om du kunne sende meg bildet på mail. Tok nemlig ingen bilder av verket. Du er dyktig til å ta bilder!

MVH Jadé

icedexta

19.feb.2011 kl.18:05

Jadé T. Sæther: Hei! Gjorde du? Så kult! Gi meg mailadressa di så skal jeg sende bildet til deg med en gang. :)

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits