HjemmepiercingFor noen dager siden kom det innom en gutt og moren hans inn på studioet.
Mora var ganske fortvilet pga sønnens oppførsel.
Han hadde nemlig prøvd å ta piercing på seg selv flere ganger.
Da snakker vi fire ganger i tunga, snakebites, samt han piercet vennene hans både i øyenbryn og alt annet.
Og alle piercingene han hadde tatt hadde falt ut.
Gutten var ikke mer enn tretten år. Han så mer 11 ut for meg.
Så her kommer mor og drar med sønn inn på tattoostudioet for å få tunga hans piercet profesjonelt.

1: Det er 16 ? års grense på piercing (18 for intimpiercing).
2: Eier du ikke oppdragelse?
3: Jeg ser sønnen din står ute og røyker fremfor deg og du har ikke noe å si om den saken?
4: Tror du vi i det heletatt vil ha ryktet på oss at vi piercer unger?
5: Hvor sykt er det ikke at gutten har fått kjøpt kanyler på apoteket uten problemer? Selger de virkelig kanyler til folk godt under 18 år?
6: Hvor er pappan oppi alt dette?
7: hvordan kan du som mor le bort at det flyter over av kanyler på din sønns rom?

Jeg ble rett og slett forbanna på hele situasjonen og gikk der ifra for å få roet meg.
Så når har jeg bestemt meg for å lage The book of horror.
Boka kommer til å inneholde nasty bilder av hjemmepiercede folk og skrift om hva som egentlig kan skje.
Kommer du innom for å kjøpe en leppepiercing ? men har ikke piercet deg der ? får du rett og slett ikke kjøpt hos oss. Dette da pga risikoen for hjemmepiercinger.

Og nei, det går ikke å tigge eller stå og krangle etter å få kjøpt / bli piercet. Jeg er så lei av å ta imot sånne kunder.

Et nei er et NEI.

 


Bildet over er av en dame som fikk massive infeksjoner i brystet etter å ha blitt piercet.Bildet ovenfor er et resultat av dårlig piercer og en som har brukt såpe med parfyme og over-renset den.
Både for lite og for mye rensing er fy-fy.

 

 

Har du hatt noe lignende?
Har du tatt hjemmepiercing?

 

 

 

 

 

7 kommentarer

pixieyeah

26.nov.2010 kl.17:53

forferdelige bilder! tok en piercing på oslo bodyart da jeg var 13 år, i navelen, men den ble jeg nødt til å ta ut etter 3 mnd, pga infeksjon. det stedet burde rett og slett legges ned :)
hjemmepiercing har jeg, men den har jeg hatt i over 2 år nå, og ingen problemer med den. ikke noe mer hjemmepiercinger på meg! :D
og ja, det er ekstremt lett å få kjøpt kanyler på apoteket: enten får man noen til å kjøpe det for seg, eller så må man være 15 +(hvertfall i denne byen).

Whiro

26.nov.2010 kl.19:32

Jepp. Jeg har tatt hjemmepiercing to ganger i leppen. De grodde bedre, fortere og var beinere enn de to jeg tok hos en piercer. I studioet blødde jeg en del. :p Jeg har hatt double snakebites.

icedexta

28.nov.2010 kl.19:11

pixieyeah: Bra du ikke har problemer med den du tok selv, og at du er ferdig med hjemmepiercing:)

Wendys

30.nov.2010 kl.11:25

Kunne aldri funnet på å ta hjemmepiercing! Dette bør kun utføres av profesjonelle mennesker som er sakkyndige nok til å utføre dette i tillegg til at de har peiling på hygiene. I tillegg synes jeg det er rart at de får lov til å ta "piercing" med pistol i nesa hos frisøren. Selv tok jeg min nesepiercing med nål på et profesjonelt piercingstudio.

icedexta

30.nov.2010 kl.18:27

wendys: Kunne ikke vært mer enig. Jeg er veldig imot piercingpistolbruk og har selv opplevd skikkelige betennelser pga det. Jeg har skutt i både ører og nese, og i alle tilfeller har jeg fått massive betennelser.

Den jeg tok i nesa tok jeg på et tattoo og piercingstudio, men fyren var helt idiot og kunne virkelig ikke pierce, heller ikke tattovere. Så sjekk opp om vedkommende først, hvem som helst kan kalle seg piercer eller tattovør! :)

Celine

10.feb.2011 kl.21:47

Jeg lurer på en ting... Jeg tok en hjemme piercing her om dagen, og angrer litt nå. Jeg lurer på Åssen en infeksjon ser ut i førsten.. Min i navelen gjør ikke noe vondt, er bare litt rød, som i veldig lite, og renser dagelig med klorhexidin. Jeg hadde litt gult puss øverst ista.. Lurer på om dette er infeksjon ? Har ikke noe vondt, og er minimalt med

Rød. Merker ikke noenting, og var ytterst renslig da jeg tok den. Er veeeldig lei meg for at jeg tok den nå. Viss det går bra, så skal jeg spørre foreldra mine om en piercing fra et percingstudio. Dette er da viss det gror bra, uten komplikasjoner. Takk på forhånd av jente 14.

icedexta

10.feb.2011 kl.23:05

Celine: Hei! Hvor lenge siden er det du tok den? Hvor ofte renser du den hver dag? Du kan i allefall droppe Klorhexidin, det bør du ikke rense en piercing med, dette er det mange som har misforstått. Dette får du ikke på profesjonelle studioer. Dette hindrer piercingen din i å gro.

Husker du å vaske hendene godt før du renser piercingen? Det er tonnevis med bakterier på fingrene våre, og disse vil du ikke ha på såret. Og for all del; IKKE PIRK! :)

Bruk gjerne saltvannsoppløsning eller gå innom ditt lokale profesjonelle tattoostudio og kjøp rensevæske der. :)

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits