Dyreklipp til å le seg ihjel av! :D

Jeg fant noen ufattelig morsomme klipp på youtube her om dagen. :D
Jeg er en stor dyre - elsker, så hver gang jeg sitter på youtube og finner f. eks. videoer av kvalmende søte kattunger, sitter jeg der og  griner. Jeg er ikke den som griner så mye, men jeg er meget svak for dyr, da spesielt katter.
Jeg aner ikke hvorfor jeg begynner å grine, men det bare fosser på.

Hei, jeg heter Ida, aka crazy catlady, og jeg er en kattoholiker. Og allergisk mot dem.

 

 

Hva synes du?
Og er jeg alene om å være en crazy catlady?
Hva er ditt favorittdyr?

6 kommentarer

Whiro

30.des.2010 kl.00:24

HAHAHA I LOVE IT!

Annaal

30.des.2010 kl.19:57

Sv: Ja, pokker. Dette er faktisk første gangen jeg har klart å ødelegge et headset sånn der og da. Ellers har det bare vært slitasjeskader på ledninger eller bortlånte headset (som regel til min lilebror) som som regel på uheldig vis blir ødelagt. Ofte sitteskader og annet ymse...

Er enig i at Koss er et ufattelig bra headset, og lyden er fenomenal. Problemet mitt er at jeg VET at lydisoleringen fra lyd som går ut av headsettet er rimelig dårlig og at jeg tror selv at jeg blir den irriterende dama på bussen som spiller alt for høy musikk så alle hører.. Det jeg har nå derimot, isolerer lyden veldig bra, samtidig som den stenger all annen lyd ute. Passer meg ypperlig. :)

*skrivekløe*

Tasha

01.jan.2011 kl.02:46

Godt nyttår!

icedexta

01.jan.2011 kl.23:20

Tasha: Godt nyttår ja:)

Fucoc

02.jan.2011 kl.19:49

hvor satt du fast??

FTM85

22.jan.2011 kl.22:13

Den tegningen skulle jeg likt å hatt på bloggen min!! Jeg kan ikke tegne kropper, er skikkelig elendig på det... Hahaha helt genial tegning ;)

Denne bloggen var konge!

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits