Mitt 2010 i bilder! (ops: kan inneholde sterke bilder og spor av peanøtter)

Litt kronglete muligens, ikke forvent at jeg skal huske på alt som har skjedd i 2010, DET vet de fleste av de jeg kjenner.
Jeg er den ukronede dronninga av glemskhet.
Men et forsøk må til!No Dawn deltok i noe som heter wacken metal battle og skulle spille i hovedfinalen som ble arrangert på Blæst i Trondheim.
Vi som er venner av dem dro sammen til konserten med buss for å støtte dem og bæng our brains out.
Og det passa jo veldig bra at de vant! Så i august fikk de faktisk spille live på wacken i Tyskland!
Sjekk dem ut, lytt på denne: http://www.youtube.com/watch?v=lDXWVumNhG8Så dro jeg til vakre gudbrandsdalen. På veien dit var det veldig tåkete, så jeg fikk tatt et lass med bilder av vakker, Norsk natur. (Jeg er ganske nasjonalromantisk av meg.) For å se mer, gå til profilen min på http://icedexta.deviantart.com.I gudbrandsdalen bodde jeg med min høyst elskede Cathrine, mitt søskenbarn, som i grunn er mer en søster for meg enn et søskenbarn. Evt en sjelevenn. Det er så godt å komme hjem til henne! Og resten av slekta og selvfølgelig, hehehe.
Besøk henne! http://thaoneandonly.blogg.no/Vi har muligens litt sær humor,og her er et eksempel på det. Vi lagde en del samarbeidstegninger der vi bretter et ark, tegner hver del av en kropp uten å se hva den andre har tegnet - og ler oss ihjæl når vi bretter det opp og ser den ferdige tegningen. Dette anbefales på det sterkeste:) Jeg tegnet den i midten.Da vi kom hjem, lagde jeg og Tor påske - egg! Dette er en av mine. Så lagde han en gigantisk omelett av alle eggene.Jeg klippa av meg en sinnsyk svær mengde hår. Jeg hadde laaangt, tykt hår. Det var hyl - skummelt.
Undercut'en er på begge sider.Vi dro på vømmølfestivalen i passende antrekk for anledningen. Her er jeg og Tor.Så dro jeg og gutta på tur til Polen på Sonispherefestivalen der vi fikk oppleve Metallica, anthrax, megadeth og slayer live! Her står vi (kjøpte oss golden circle - billetter og fikk derfor komme lengst frem. De bak oss betalte mindre enn oss. :p) med Metallicaflagget og en random fyr (han i rødt) som ville ha bilde av oss.Her ser dere noe av publikummet! Massivt!Det er sykt billig i Polen! En øll på byen var vel 5-6 kr for såvidt jeg husker (det ble mye øll for å si det slik:p) De selger alkohol, til og med sprit, både på bensinstasjoner og dagligvarebutikker. Butikkene i sentrum var døgnåpne. Farlig!!
Dette er altså da det beste øllet i verden i følge meg. Ja, det er skinnbuksa mi.Vi var også innom auschwitz. Jeg prøvde å forberede meg godt på at det kom til å bli sterkt. Det ble ti ganger sterkere. Det er en så spesiell stemning der, og alt gjør inntrykk. Og det er ufattelig så stort det er! Vi brukte en hel dag på å gå rundt hele området. Det føltes viktig og rett at vi dro dit.Timene før vi dro hjem igjen med flyet tok vi alle en tattovering. Vi tok forskjellige, men de står for det samme. For verdens beste tur, sammen med verdens beste venner. Jeg er ikke noen fan av å bare dumpe innom et tattoostudio på den måten, men jeg holdt øynene åpne på hvordan de gjorde ting, renhold og ikke minst masse bilder av ting de hadde gjort fra før av. Det er VIKTIG.Vi støtte på et problem på flyplassen. To av gutta måtte bli igjen et par dager ekstra fordi de ikke sjekket inn. Her i Norge trenger vi ikke sjekke inn om vi ikke har annet enn håndbagasje. Slik er det tydeligvis ikke der.
I og med at den ene av dem hadde nøklene (vi kjørte nedover til oslo for å ta flyet til polen) til bilen, så ble jeg og Kristoffer stuck på flyplassen i Norge. Vi måtte sove på gulvet på gardemoen. Ikke behagelig. Siden vi fant ut at de andre ikke fikk seg til Norge før etter et par dager, tok vi toget til gudbrandsdalen og sov hos mitt kjære søskenbarn. Der drakk vi oss fulle på taxfreevarene og kjørte firhjuling. Ikke kombinert. Og det var råskummelt. Og fantastisk.Vi kom oss hjem, og måtte rett opp og rigge hovedscenen til Steinkjerfestivalen og backstageområdet. Jeg var med og la gulvet til alice cooper, hehe. I'm a hardworking woman! Ikke her da, en må jo ha røykepause etter å ha brukt så mye muskler som jeg ikke har.


Vakkert bilde av meg og den ene av dem i Pain Solution. Plasteret i panna hans som det ene publikumet donerte bort er stifta fast.Her er alice cooper in action. Jeg fikk også med meg Susanne Sundfør, Lillasyster (for 7'ende gang), Bare Egil band, Bjørn Hellfuck, Dunderbeist, Keep of Kalessin og mye mer.Så dro vi på Storåsfestivalen! Her så vi Burnt out punks (bildet), Soup, Los Horribles, No Dawn (igjen), Lillasyster, DDE osv. Spiste økologisk lammeburger og elghakk. Holdt på å regne bort med teltet. Drakk masse øll. Møtte rare mennesker. Og drakk enda mer øll.Fant spesiell dokunst.Vi kosa oss ofte ute i sommer. Her begynner vi å bli litt i kakken. Dette er da en spesiell form for postmodernistisk installasjonskunst. Jeg har tatt meg friheten å døpe den "Tolkning av mat igjennom menneskets forpestede kropp".Etterpå ble det VM i osteskiveslenging - klasse: Elv, og "will it burn".
Legg merke til de rare orbene på bildet..Jeg fikk meg jobb på tattoosjappa! Takk til arnhild, Svein og Margrethe, samt alle gjestetattovørene for all lærdom og hygge!Sunnan Open! I den svære hagen til Stig. Masse folk, konserter, grilling og ikke minst: bading! Her prøver Kristoffer å entre vannet. For en stilling, og for en lungekapasitet (til tross for at han har pungtert dem x antall ganger)!Jeg dro med familien til Stiklestad og så Spelet om heilage Olav, som jeg gjør hvert år. Fant vakker dyreornamentikk i tre.Trondheim tattooconvention! Jeg var assistent for studioet. Det var helt sykt mange tattovører der, og det var kåringer for blandt annet dagens beste, best of weird, beste black'n grey, osv. Mellom kåringene fikk publikum tilbud om å prøve suspentions. Her er en av dem hengende etter knærne. Det så ikke godt ut da de tredde igjennom krokene, men etter å blitt hengt opp så du tydelig rusen han fikk av det. Han smilte bare mer og mer.Nick Morte, som var en av dem som tattoverte den helga, syntes det var stort å være på Hell stasjon:)Vi dro til lauvsnes for å fiske ei helg. Det viste seg å være vanskelig siden det blåste så kraftig at det nesten ikke gikk an å stå oppreist.Halloween! Jeg er halvsmitta zombietryne.
Impuls - sminke. Lagd av skolelim, akrylmaling og dopapir.Dette er det siste bildet jeg redigerte i år. Yaaarrr, a pirates life for me!!

 

7 kommentarer

TurboMiidd

03.jan.2011 kl.11:09

Så ut som et innholdsrikt år! (selv om jeg innrømmer jeg ikke leste heeele innlegget!) =D

Digger den tegningen din! HAHA. Men tipper jeg aldri hadde hoppe i køys med han der.. Bare en ting å si om det - autshj! ;-)

Dokunst <3 Ingenting er bedre enn å sitte på dass å lese på veggen! På jobben sitter jeg bestandig å leser:

"I disse trange tiden, bruker vi papiret på begge sider. Og vært nå vennlig med din venn, og heng det opp igjen!"

03.jan.2011 kl.12:12

Men jeg leste hele, var kjempe gøy å lese om alt du hadde opplevd i fjor =) Digga halloween sminka di!

icedexta

03.jan.2011 kl.14:56

TurboMidd: Takk for ærligheten:D Jo, det ble et ganske innholdsrikt år alikevel, gitt.

Og jeg ville ikke hatt med han der i senga jeg heller, hahaha:D

Dokunst er alltid gøy, så lenge det ikke er fjortisdikt, kuk + fitte skal sammen sitte og slike irriterende ting, hehehe.

Håh, dette kan jeg jo lage et innlegg om, tror jeg har noen dokunstbilder til som er enda mer spesielle!

icedexta

03.jan.2011 kl.15:13

anonymt menneske: Tusen takk:)

Cathrine

04.jan.2011 kl.02:00

ÅÅH!! I love it, babe ;)

FTM85

22.jan.2011 kl.22:14

Den tegningen skulle jeg likt å hatt på bloggen min!! Jeg kan ikke tegne kropper, er skikkelig elendig på det... Hahaha helt genial tegning ;)

Denne bloggen var konge!

icedexta

22.jan.2011 kl.22:19

FTM85: Tusen takk, så hyggelig å høre! :D

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits