Unge, kristne helbredere som lokkemat.

Kanskje du allerede har lest det, men i VG i dag fant jeg en reportasje som rett og slett gjorde meg rasende.
Ikke bare over denne enkeltsaken, men hvordan religiøse mennesker er mot ikke - religiøse mennesker.

Overskriften  var som følgende: Konfirmanter sendt ut på gata for å helbrede.

"Etter en konferanse i Stavanger ble konfirmanter og andre ungdommer sendt ut i byen for å helbrede tilfeldig forbipasserende."

"Rundt 3.500 unge i alderen 13-19 år har de siste to helgene deltatt på Impuls-konferansen i regi av Indremisjonskirken (IMI). Etter undervisning i helbreding ved bønn og håndspåleggelse i kirken, ble de sendt ut for å teste det de hadde lært, i praksis, skriver Stavanger Aftenblad."

"Helbredelse er et viktig tema. Her får ungdommene møte budskapet om det gode i Bibelen, at Gud elsker oss. Generelt er vi opptatt av å erfare og praktisere på seminarene våre. Det betyr at vi vil erfare det som står i Bibelen og gjøre det konkret og praktisk. Vi tror at det å gjøre Guds godhet tilgjengelig er et kall vi har som kristne. Derfor ber vi for og velsigner syke, sier Lindal."

"Helbredelse er et viktig tema. Her får ungdommene møte budskapet om det gode i Bibelen, at Gud elsker oss. Generelt er vi opptatt av å erfare og praktisere på seminarene våre. Det betyr at vi vil erfare det som står i Bibelen og gjøre det konkret og praktisk. Vi tror at det å gjøre Guds godhet tilgjengelig er et kall vi har som kristne. Derfor ber vi for og velsigner syke, sier Lindal."


Såvidt jeg vet er det vel ulovlig å prakke religion på andre mennesker.
De tror det at Guds godhet skal gjøres MER tilgjengelig, det er et kall de har. Vet du hva? Det å være ekstremt religiøs er en kollektiv, sosialt akseptert sinnslidelse, så enkelt er det.
Er det så forbanna vanskelig å holde den helvetes religionen for seg selv og slutte å plage andre ikke - troende mennesker over alt? Ja, jeg har faktisk hørt om Jesus, det har vi blitt tvangsfòret med, hver dag, fra dag 1.
Og dere vil gjøre kristendommen enda mer synlig?
Jeg er så lei av dette konstante maset fra de religiøse, tror de at de tjener på å drive på sånn?
Nei, vet du meg hva, jeg skulle ønske de hadde litt mer respekt, for de følger virkelig ikke kardemommeloven for å si det mildt.

Se for deg det dramaet, alt oppslaget, om dette hadde vært muslimer?
Samma hvilken religion en tilhører - det er like ille å drive på slik. Og se for deg hysteriet om vi ikke - troende hadde gått og spurt folk på gata om de er religiøse, for så å prøve å få dem til å slutte å tro - fordi vi ikke vil ha religion her i verden? I det heletatt å ha en massiv demonstrasjon mot religion?

Nei, folk får bare være religiøse for min del, bare de respekterer at jeg ikke tror - og lar det være med det.
Det jeg ønsker mest er jo såklart at religion ikke skal eksistere i vår verden, men dette er umulig sånn som det er i dag.

Jeg har selv vært vitne til galskap og frelse både i kirka og fra min sinnsyke x - nabo. Hun understrekte forresten ofte at hun ikke var sinnsyk, og talte i tunger hele tiden. Hu var helt på bærtur. La ofte igjen lapper om at jeg var guds barn, at jeg er elsket av Herren, osv. Hun mente det var hennes kall her i livet å opplyse meg om kristendommen. Jeg flytta derifra relativt kort tid etter.

"Religion has convinced people that there?s an invisible man?living in the sky, who watches everything you do every minute of every day. And the invisible man has a list of ten specific things he doesn?t want you to do. And if you do any of these things, he will send you to a special place, of burning and fire and smoke and torture and anguish for you to live forever, and suffer and burn and scream until the end of time. But he loves you. He loves you and he needs money." ?George Carlin

 

Føler du forresten for å melde deg ut av statskirka, noe jeg selv har gjort, går du på human.no, finner en direkte link til utmeldingsskjemaet, signerer og sender det inn. En uke går , og du har beviset for din utmeldelse i postkassa.

Ikke vær medlem av statskirka om du ikke er kristen. Drit i tradisjoner, dette burde alle ikke- troende gjøre.
Ikke la dem tjene penger på deg.

 


 

Hva synes du om saken?

 

6 kommentarer

RagnaRock

07.feb.2011 kl.21:37

Sitter egentlig og humrer for meg selv, og mimrer tilbake til den dagen en sinnsforvirret dame stoppet meg og sa: "Jesus e gla i dæ." Jeg holdt på å krepere av latter. Og du har helt rett i at det antakelg hadde blitt et enormt ramaskrik dersom det hadde vært en annen religiøs gruppe som hadde gått ut i gatene og oppført seg... sånn der.

Forøvrig fant jeg et utmeldingsskjema på nettsiden til Gorgoroth for vel... 6-7 år siden. xD

anijanka

07.feb.2011 kl.21:43

teit! kan ikke folk bare gi faen i religon da? hata religion på mange måta, sjølv om det e fasinerende. Selv om ej respektera folk som trur, så lenge dei ikke plaga mej. Ps. stakkars dej xD naboen din hørtes loca ut! fuu hjernevasking pga evevtyr bøker -.- stakkars troende mennesker!

Stig

07.feb.2011 kl.23:06

Religion is like a cock... I don't mind if you have one, as long as you don't try to force it on me.

Actually, I don't even wanna fu#&ing see it!!

icedexta

07.feb.2011 kl.23:19

RagnaRock: Ja, det er mange av oss sohar støtt på slike mennesker! Sist var i bergen da vi skulle på metallicakonsert. Metallica er tydeligvis satans musikk, og han prøvde å stoppe folk og frelse dem. Hadde sånn plakat på brystet og greier. Gale, gale mennesker.

icedexta

07.feb.2011 kl.23:22

anjanka: Ja, hu var på bærtur ja, hehehe. Og ja, bibelen er ei eventyrbok.

icedexta

07.feb.2011 kl.23:23

Stig: Det har du rett i, hehehe.:D

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits