Husredd, del 2.

Jeg overvant frykten min for dusjen.
Den dusjen i den nye leiligheten min som av og til slår seg på uten videre.
Det var dritskummelt, men jeg klarte det!
Selve rommet er jo ufattelig lite. Det er en dusj og en do der inne, og da er det ikke mer. Så om jeg vil, kan jeg bæsje og dusje samtidig. Men jeg lar nok være å teste ut det eksperimentet.
Helt seriøst, rommet kan ikke være større enn 1 kvadrat eller noe. Jeg sitter på do og har nesten nesetippen trykt i veggen framfor meg.
Tenk deg den fukta da. Jeg tittet sånn tilfeldigvis opp i taket og så at det var stor spredning av min store fiende Svartsoppen. Huseieren hadde visst prøvd male over det med hvit maling.

Fail.

Jeg er veldig allegisk mot blandt annet soppsporer.
Det er sikkert grunnen til at jeg er skikkelig groggy i halsen og tung i hodet.
Men ja, jeg overvant angsten og hoppet i det. Jeg oppmuntret megselv med å synge de koseligste sangene jeg kom på for å roe meg ned, men kommer jo bare på sånne skumle sanger. Sånn type rosemaries baby og sånne klassiske skrekkfilm - themes. Så poppa plutselig Beyoncè opp i hodet mitt, så jeg begynte på å synge "all the single ladies".
Jeg er jo forsåvidt en single lady, men herre min hatt..!
Det må ha hørtes veldig forstyrrende ut.

Og det eeer så koselig å ha katta Gauder i hus, for da er jeg ikke alene!
Han er skikkelig vill og veldig sosial og kosete. Om natta graver han seg inn under dyna mi og legger seg mot magen min, så jeg ligger og spooner katta hver natt.Dette er ikke Gauder, men han er nesten helt prikk lik denne katten.

Og i morres våkna jeg av en hikkende Gauder som lå med hodet på puta mi og med kroppen under dyna.
Det var hysterisk morsomt. Helt sant.

Oh,forresten, her er et bilde av meg og min elskede Mickey. Han fyller snart 17 år, og han er fortsatt sterk og ..ja, ikke rask, men veldig snill! Med meg i allefall. La oss si det ikke finnes katter i nærheten av huset vårt. Og la oss se at jeg ha bevitnet noen hendelser der han har tatt livet av både måker og pinnsvin. Han er grim. :)
Dette bildet er fra jula.


Har du katt, evt andre dyr som familiemedlem, vil jeg gjerne lese om det. :)

 

4 kommentarer

Stine

11.feb.2011 kl.00:32

Omg mugg er skummelt! Håper hjernekirurgen tar seg råd til å fikse problemet! :)

Jan Banan

13.feb.2011 kl.02:27

Jeg har rotter i taket og veggene. Også har jeg svartmaur på kjøkkenet. De er nydelige, jeg bruker å kose med dem, særlig dronningen.

icedexta

13.feb.2011 kl.22:10

Stine: Ja, vi får se, han skal visst være gnien på slike ting:/

icedexta

13.feb.2011 kl.22:39

Jan Banan: Flott for deg, hehehe.

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits