Trynemaling og pastellgrønn sprit.

Jeg sitter og ser på Sminkefilen min på laptopen, prøver å finne ut hvordan trynet mitt kommer til å se ut i morgen kveld.
Ja, jeg planlegger sminke og antrekk. *rødmer*
Så kom jeg over noen bilder av meg og den typen sminke jeg liker å bruke til spesielle anledninger, eller når jeg faktisk har tid nok om morgenen til å prøve å ikke se alt for blåhvit zombie ut.Yaaargh.
Somregel blir sminken veldig spontan og blir aldri sånn som jeg i utgangspunktet tenkte.
Og nei, du får ikke se mange slike innlegg, det er nok sminkeblogger der ute allerede.

 

Nevnte jeg at jeg sitter her og drikker? Ikke?
Var på polet i sted og spontanshoppa sprit.
Jeg tror jeg holder på å bli sjuk, og da drikker jeg sprit for å skylle ut dritten. Ja, det funker! I allefall på meg! Hehehe.
Egentlig skulle jeg kjøpe Mintu. Omnomnom! Men så var det så dyrt.
Så da ble det Fisherstrom Green. Det ser akkurat ut som fisherman's friend, men den er grønn.
Smaker oppløste, grønne doc - drops med sprit.
Prøvde å google opp faenskapet, men fant ikke et eneste bilde av en eller annen grunn.

"Nytes kald etter dagens fangst" står det på etiketten.
Siden flaska var dagens fangst, plus et par katteleker til Gauder the sinnsyk kittybeast, så drikker jeg for den.
Så nå sitter jeg og koooser meg fremfor tv'n mens Gauder flyr veggimellom og gjør rimelig halsbrekkende stunts med de nye lekene hans.

Bortskjemte villkatt.

Jeg og vil leke..

*leke med Gauder*

4 kommentarer

inf3ct

11.feb.2011 kl.21:46

Wow, du har utrolig fine øyenbryn! Det var det første jeg la merke til på bildene, liker fine øyenbryn! :D Lykke til med sminkinga i morra ihvertfall:p bli sikkert bra^^

icedexta

11.feb.2011 kl.22:27

inf3ct: Takk! :D

Jan Banan

13.feb.2011 kl.02:31

Sprit er ikke lenger hva det engang var. En gang i tiden kunne jeg drikke spiritus og hensettes til en annen verden, men nå er det en annen sak.
sv: ikke sant. Jeg sliter også med kviser. Har ikke sånn kjempeutbrudd med mange kviser her og der. Men har kviser hele tiden, og de få kvisene jeg får er kjempestore. Er det som er problemet mitt. De buler faktisk veldig tydelig ut av huden, og er kjempevonde! Så jeg har jo også prøvd utallige varianter.

Problemet er jo nettopp det å ta på huden, men også det å sminke seg. Alle tar på huden, og jeg er ekstrem på det. Tenker hele tiden at jeg ikke skal gjøre det, men med en gang jeg tenker på noe annet så er nevene der :P Og med sminke, man vil jo ikke vise de røde kvisene sine, å da kommer sminken - noe som forverrer saken :P

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits