Trondheim metal fest 2011.

Jeg fikk en rimelig dårlig nyhet på fredag.
Etter dette, var jeg rett og slett på vei til å kjøpe meg uhorvelige mengder alkohol og drikke meg sanseløs alene i leiligheten mens jeg frådset junk. Har ikke spist junk på flere mnd.
Men så konkluderte jeg kort tid etter at det er det dummeste jeg kan finne på. Stenge seg inne med alkohol. Så svak er jeg ikke.
Hva gjør jeg da? Jo, jeg stikker til Trondheim og drikker med gode, nære venner og får alt på avstand.
Jeg dro en halvtime etter denne konklusjonen.

Vi dro på Trondheim Metal Fest på Verkstedshallen (2 dager med div konserter), og jeg er så glad for at jeg dro!
Hurra for impulsivitet!
Helga ble en suksess med mye latter, pils og metal.
Og her er helga i bilder.Goat the head. Grisedårlig lyd, noe som er kjempesynd, for disse lager bra musikk!
Vi hørte ikke annet enn bassen stort sett. ikke for det, bassisten er jævlig god, men jeg kunne tenkt meg å høre resten av bandet og. Lydmannen må ha vært dritings på dette tidspunktet siden andre band fikk klokkeklar lyd.
Torch er ikke akkurat et band jeg liker, men lyden var så fantastisk at det nesten ble bra.Irr. Ble litt bergtatt over både musikken og holdningen/trynet hans.IrrPurified in blood. Det var under denne konserten jeg fant ut at å headbange i høye hæler egentlig er ganske vanskelig. Men med litt trening gikk det alikevel. Ikke et band jeg liker sånn til vanlig, men de rocka virkelig verkstedshallen, stemningen var orgasmisk.No Dawn. Goat the head og disse Steinkjerfolka var de som fikk dårlig lyd. Men i forhold til Goat the head hørte vi i det minste litt av alle istedet for bare bass. Desverre ble alt litt grumsete, men konserten var alikevel en suksess. Det ble godt med banging og allbrøling.No Dawn

Jeg fikk ikke med meg alle 12 bandene som spilte, men disse og et par til så jeg.

 

-  Var du på Trondheim metal fest i helga?
-  Noen av dere som skal på inferno i påska?
Hyl gjerne ut om du vet om billige billetter til fredag og lørdag.

 

 

 

 


17 kommentarer

Lene

22.mar.2011 kl.15:40

Ai! Visste ikke at du var der også! Jeg var der begge dagene og tok bilder.

inf3ct

22.mar.2011 kl.16:14

En smule misunnelig ja. Vært for lite på konserter i det siste syntes jeg, selv om jeg endte opp på en relativt kul konsert på lørdag med både pyroshow og slanger.

Jeg skal jo selvfølgelig på Inferno, bruke litt av tiden på å stå i stand, og resten av tiden på å utnytte konsertmulighetene til det fulle. Og øl, selvfølgelig :)

22.mar.2011 kl.16:20

Lene: Haha, var du? Jeg så deg ikke!

22.mar.2011 kl.16:22

Heldig. Har ikke økonomi til å dra på inferno i år i og med jeg skal på så sinnsykt mange konserter i sommer og må kjøre på med massiv sparing. Jeg kommer til å være så fattig og lykkelig i sommer! :) Men å fått sett blandt annet Einherjer hadde jo vært intenst stor opplevelse..

icedexta

22.mar.2011 kl.16:24

inf3ct: Heldig. Har ikke økonomi til å dra på inferno i år i og med jeg skal på så sinnsykt mange konserter i sommer og må kjøre på med massiv sparing. Jeg kommer til å være så fattig og lykkelig i sommer! :) Men å fått sett blandt annet Einherjer hadde jo vært intenst stor opplevelse..

roffens

22.mar.2011 kl.17:28

Fornuftig av deg å dra på festivalen. Jeg er blitt så gammel at jeg ikke har fått med meg ovennevnte band, unntatt Torch. I motsetning til deg, så liker jeg de, spesielt live. Ellers håper jeg å få med meg Slayer og Megadeth til sommern.

Annaal

22.mar.2011 kl.19:09

Inferno har navnet mitt på seg, og jeg har alt klart til å dra. Hotell, og penger til hotell og reise. Billetten har jeg også skaffet, så nå er det bare noen ekstra gryn som skal spares opp, så er jeg klar for fire dager med godtfolk, fyll og faen.

Lene

22.mar.2011 kl.19:35

Haha, godt gjort! Jeg var jo foran gjerdet noen runder og knipsa ;p Men så ikke deg heller da forsåvidt. Rare greier.

icedexta

22.mar.2011 kl.21:01

roffens: Hver sin smak!:) Skal selv se Slayer og Megadeth til sommeren, samt Metallica og anthrax, alle på samme scene, i Sverige. Jeg så deres alle første opptreden sammen på samme scenei fjor i Polen, og steike det var svært! :)

icedexta

22.mar.2011 kl.21:02

Annaal: Knall, blir sikkert kjempebra! Hils Einherjer.. :p

icedexta

22.mar.2011 kl.21:03

Lene: Vi var vel for opptatt, hehehe. Bænging, øl og knipsing.:)

Stine

23.mar.2011 kl.01:33

Ble skuffa over lyden ja, men ble en bra kveld likevel! Så glad at merchandise-stand'et var atme scenen og ikke i gangen som jeg fryktet :) Siri tror jeg hadde en inferno-billett til overs!

icedexta

23.mar.2011 kl.02:06

Stine: Det ble ei kjempehelg over all forventning skal jeg si deg!:) Bra plassering av stand ja, hadde blitt kjipt å stått utpå den trange, kalde betonggangen! :)

kimbob

23.mar.2011 kl.15:02

Sv; Hehe, ja forhåpentligvis hadde den sagt ifra :P

Jeg har ikke vært på Trondheim metal festival noen sinne. Men fy søren så lyst jeg har til og dra på Wacken engang i tiden!

icedexta

23.mar.2011 kl.23:21

kimbob: Ja, det kommer til å ta av i Tyskland! :D Oh, forresten, kommentar nr. 500 ble deg gitt, hehe. Hurra. :P

Siri Jonetta

24.mar.2011 kl.14:23

Aaarhg! Var planen å komme seg på Metal Fest'n, men andre arrangementer måtte prioriteres. Fikk heldigvis sett Goat the Head (med goood lyd!) på Polar Death Fest, haha :D

icedexta

25.mar.2011 kl.01:29

Siri Jonetta: Lucky you! Håper på å se dem igjen. :) Kom meg ikke på Polar jeg, desverre. Penger er en fin ting å ha.

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits