april føkkings snarr.

I morres var jeg så trøtt at jeg klarte å tenne på en ikke-eksisterende røyk.
Hvordan tenne på en ikke-eksisterende røyk? Jo. Jeg hadde fingrene i "røykeposisjon" fremfor kjeften, tente på, ingenting skjedde. For jeg hadde glemt å plassere røyken mellom fingrene. Slå den. Fail.

Jeg slår på laptopen som vanlig, får min heroinaktige dose facebook. Ikke at jeg har prøvd heroin. Jeg har gått på morfin og det var orgasmisk på en veldig rar og morsom måte. Uansett.
  Jeg får sjokk. Folk slår opp, folk er blitt sammen, folk har bedrevet kjønnsskifte og både hus og bil står i flammer. Og at på til skal Metallica spille på trondheim torg i sommer. Dette lukter muffins i mosen.
Selvfølgelig. Det er jo 1 april for faen.
Jeg blir såklart lurt 100 ganger til, sånn ca for hver statusoppdatering som inneholder en aprilspøk.

"HÆ?? Åja, stemmer det.. Mumle mumle.. Hæ?? Å faen, 1 april ja.. Hva i alle..??"

Jeg trenger aldri dope meg. Jeg er naturlig fjern. Og om morgenen er jeg zombie. En fjern zombie. Som prøver å male seg i trynet for å se nogenlunde anstendig ut.

Nuvel, i morgen er en stor dag, for jeg skal tatovere for andre gang!
Det betyr at jeg bør legge meg - for 2 timer siden.

God natt, fuckers. :)

4 kommentarer

...-☆fullstendigkaos☆-...

02.apr.2011 kl.03:33

Hehe, det var veldig mye på en gang må jeg si. Skjønner veldig godt hva du mener, er faen så irriterende å gå på så mye tull. Selv har jeg ikke gått på noe de 2 siste 1.april-dagene, men gjorde det en del før.

Har nok med at jeg missforstår ellers i livet på grunn av aspergeren :P...

Nesten litt morsomt med den ikke-eksisterende røyken også :-)

Ønsker deg en fin og god søndag min venn.

roffens

02.apr.2011 kl.04:19

Hælig lesning.....Mye 1 april påfunn rundt omkring ja, gleder meg til den dagen jeg finner på noe som alle går på, om den kommer da:)

Lykke til med tattisen i morra...Kanskje det er akkurat DU som skal få fikse om på min? Jeg må i allefall få fikset tattisen min snart...Kjipere tattis skal du lete lenge etter.

icedexta

04.apr.2011 kl.14:49

...-☆fullstendigkaos☆-...: Tusen takk for det!:)

icedexta

05.apr.2011 kl.13:35

roffens: Takk så mye! :D Gikk bra med tatovering i helga heldigvis. Kjempeskummelt, helt til jeg treffer huden med nåla. Da er jeg i min egen boble og er helt rolig. Spesiell følelse. :) Har lagt ut et innlegg om hvordan det gikk. :) Ja, kan godt fikse tattisen din vettu, men da må du komme hit isåfall, hehe, og gjerne vente i et par år til jeg er blitt litt flink i allefall!

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits