Begravelsespekulering og brødhopping. Blandt annet.

I mitt forrige innlegg skrev jeg om bortgangen av min kjære følgesvenn  Mr. Discman.
Han ble over ti år, og jeg har hatt en liten sørgestund.
Jeg vurderte først å begrave den i hagen. Men hu som eier hagen blir vel enda mer overbevist om at jeg er riv ruskende gal.
Så begynte jeg å leke med tanken om å lage en sarcofag til den. Og fjerne innmaten hans med en pinsett igjennom dekslet. Men det hørtes alt for slitsomt ut. Hvordan i helvete lager man en sarcofag liksom.
Så kom jeg på noe helt genialt.
Likferd.
Dvs dynke Mr. Discman i heimbrent og hive ham på sjøen.
Og fordi jeg elsker windir.
Han var faktisk litt av en windir, han. Etter å holdt ut med alle mine voldelige innfall. Etter å skyldt på ham når jeg egentlig var for dritings til å turn him on.

Oh, forresten. Jeg var ute og handlet sånn helt plutselig i dag.
Ja, jeg er veldig spontan av meg.
Handlet 1 liter sprit, piller, hylleblomst- te, hylleblomst-saft, mat, tefilter (egentlig liker jeg ikke te, men jeg syntes det hørtes godt ut i dag for en eller annen grunn), en brutalt kul genser på gutteavdelingen på kappahl og tahin. Tahin er kremet sesamfrø uten skall. Ikke spør meg, det smaker sikkert piss, men det er vegansk og sunt. Derfor. Sånt må prøves.
Da jeg skulle gå hjem etter denne fine jaktrunden og polferden så skjer det som måtte skje. Klassisk Ida. Jeg er 50 meter fra huset, det regner og det er gjørmete. Jeg løfter på handleposen for den er så tung. Og jeg klarer det mesterstykket å få kneipbrødet til å hoppe ut av brødposen, ut av handleposen i et skikkelig byks, og ned på bakken.
I fail.
Det der er så typisk meg. Det verste er at jeg tok brødet med meg hjem.
Hvem vet hva som kan skje med meg om jeg spiser det.
Da får jeg sikkert aids, urinånde, tourettes og akutt setefødsel.

Siden jeg ikke har Mr. Discman med meg lengre, måtte jeg underholde meg selv til og fra jobb. Det er ca 1 time gåing det. 1 time dautid.
Men det var egentlig ganske morsomt. Jeg ser for meg ting, og faller helt ut når jeg ser dem for meg. Og som regel er det jeg ser for meg ganske humoristisk, så jeg begynner å le mens jeg er ute og går. Noe som sikkert ser veldig stabilt ut.
Se for deg dette; Ei jente i 20 -årene, svarte klær, øynene glidd fra hverandre, går rundt og halv-ler. Sikler gjerne litt samtidig. Jeg har alt for god fantasi. Eller er alt for flink til å innleve meg i ting.

En annen ting som er veldig typisk meg er å si ting som en ikke bør si. Ting kan høres morsomt ut i hodet, men ikke alltid når det kommer ut av kjeften.
Som da jeg spurte min gravide venninde om hun hadde tenkt å spise morkaka si etter fødselen.
Eller da jeg fortalte x'en min at jeg elsker ham. Som en bror jeg har hatt sex med.
That?s not right.

Her er jeg og Stoffer, min x og nærmeste pårørende.

Halloween 2008 tror jeg.Har du smakt tahin?
Har du klart å slenge ut noen gullkommentarer i det offentlige rom?
Har du ærlig talt spist et brød du har mista på bakken?


 

3 kommentarer

Stine

08.apr.2011 kl.02:14

Haha du altså! :D

Vil påstå at jeg er veldig flink å forklare ting på en erotisk, ubevisst måte. Gjerne med håndbevegelser samtidig hihi :)

Ms North

04.mai.2011 kl.00:54

haha. fin måte å ta "farvel" på , absolutt. Windir er best best best BEST.

icedexta

04.mai.2011 kl.20:57

Ms North: Hehehe, skal ikke si deg imot på den:)

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits