Norway Rock Festival 2011

...og deeer er jeg ferdig med Norway rock:)
En liten oppsummering av festivalen er på sin plass!

Jeg kom hjem fra Big 4 - konserten i Gøteborg på mandag natt. Tirsdag kjørte vi hele veien fra Steinkjer til Kvinesdal.
Det tok oss hele 15 timer å kjøre nedover! Så det tok sin tid. Men med gode venner i bilen gikk det mye raskere enn først fryktet. Typisk at jeg blir bilsjuk akkurat i det vi ankommer festivalområdet med bil og campingvogn, haha.
Måtte gå siste stykket så jeg ikke spydde.

Er du pollenallergiker? Hold deg unna Kvinesdal. Jeg er veldig allergisk, og gresspollen er ikke gøy når en skal sette opp telt og drikke øl. Så etter x antall timer, med partyteltet til naboene som nesten landa i hodet på meg, Er jeg endelig klar for festival igjen. Vind og forlatt, ufesta partytelt =  fail.

Høydepunktet for meg var å se Black Ingvars, Black label society og Alice Cooper. Alice holder seg ung og holdt en mye bedre konsert denne gangen enn på Steinkjerfestivalen.
Jeg var nesten fremst på Black label society - konserten og var dypt opptatt med å sikle mot Zakk Wylde, verdens heiteste mann. En moshpit oppstår ved siden av meg og jeg blir velta over ende og lå vannrett i gjørma. Med folk oppå meg. Og jeg kjente foten min ble mer og mer vridd. Jeg har knekt bein før på festival og fikk litt panikk. Så jeg brøler det jeg klarer og slår på folka over meg. En svær metalbamse fikk øye på meg og dro meg opp. My guardian angel. Istedet for å takke ham så flyr jeg på en random moshpitfyr. Jeg blir dratt vekk og konkluderer med at jeg heller bør stå der enn så langt fram, i fare for å drepe folk i sinne, haha.

Jeg har møtt så mange kule mennesker på denne festivalen, og opplevd så mye sært som ikke kan forklares. For det kommer aldri til å bli morsomt da, en måtte vært der. (sånn som da jeg kjørte en sånn elektrisk fluesmekker rett på en blottet damepupp i en av bussene. Det var hysterisk morsomt. I allefall for meg.)
Og det som er så deilig med festivallivet er at alle er stort sett hyggelige med hverandre, selv om de aldri har møttes før og antageligvis aldri kommer til å møtes igjen. Alle er kompiser og hjelper hverandre.
Det er lett å bli kjent, bare gå inn i camper og hilse på folk.
Jeg er helt fri når jeg er på festival.
Går mye alene, sitter skjeldent i min egen camp, er over alt og blir kjent med folk, mens vi drikker oss bjutifulle.
Så slipper du å se alle bertene/babes/bimboer eller hva du nå foretrekker å kalle dem. Du slipper å pynte deg. Og når så mange folk er så åpne på et såpass lite område  - da er det dømt til å skje myyye rart. Alle som har vært på festivaler har enten sett på eller opplevd bisarre episoder, hehe. Jeg har uttallige sånne opplevelser i allefall:)

Det negative med NRF er rett og slett at det er alt for dyrt. Perverst dyrt.
1500 for billetten. 400 per pers for teltplass på feltene. 150 kr for parkeringa. ca 60 kr for en øl. I 0,4l plastglass. Som aldri var særlig fylt opp. Vi fikk ikke engang ta med oss tomme plastkopper ut av festivalområdet.
Dessuten hadde nok ikke lydfolka særlig peiling på hva de drev med. Det var rett og slett ca ingen som fikk ordentlig bra lyd.

Ellers har vi svømt i gjørme de to siste dagene, men det tåler vi! Jeg gikk for converse med plastposer neddi, gaffateipet rundt leggene og bretta opp buksa. Samt en regnponcho jeg tok med meg nedover. Problem solved:)

Jeg ble såklart bilsyk den første halvtimen av tilbaketuren (det hjalp nok ikke på å drikke rødvin og shotte x antall tyrkere natten før heller:p). Hælvetes svinger! Hoppa av i gudbrandsdalen og fortsatte festen der hos mitt kjære søskenbarn og hennes venner. Hilsa på bestemor og annen slekt.
Jeg kaller forresten bestemor for skallemor. Du kan se skallen igjennom det lille håret hun har igjen, hehe. Hu er ganske søt på en veldig merkelig måte. Anyway.

Er ikke sikker på om jeg kommer til å returnere til Kvinesdal igjen. Det blir nok å utforske andre festivaler:)
Tenker på Roskilde neste år. Så drar jeg til Wacken Open Air 2 august i år.

 


Her er jeg og Hansa på Edguykonsert, tatt av en av festivalfotografene på NRF. Sjekk barten (ikke min)!
Jævla dårlig valg av bukse den dagen. Den ble tung for å si det sånn, haha.Seee så mye gjørme. Her "faller" jeg. Men feiler. Jeg ser bare stor ut, og rød i trynet.


 

 

Var du på Norway Rock?
Hvis ja, - hva syntes du?

 

 

6 kommentarer

psychomaster

19.jul.2011 kl.00:13

Heldig du som fikk vært der :)

Alice Cooper er så utrolig bra på sceneshow også, og ja, han holder seg utrolig godt!

anijanka

19.jul.2011 kl.01:02

du er så sykt heldig som var der! :C hadde såå lyst til å være der og se In flames!

icedexta

19.jul.2011 kl.10:24

anijanka: In flames var skuffende.. De fikk ganske så dårlig lyd. Hørte nesten ikke vokalisten +++. Så den konserten var virkelig ikke noe å skryte av om du finner noe trøst i det. :)

anijanka

19.jul.2011 kl.22:14

takk for trøsten Ida :3 <3

Perfect situation

01.aug.2011 kl.23:55

Tror jeg så han barteduden på Frøya. Kan det stemme? heh

icedexta

09.aug.2011 kl.14:07

Perfect situation: Det stemmer nok det ja:D

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits