Får AP sympatistemmer?

Etter alt som er skjedd i Oslo og på Utøya har folk strømmet til partiet AP.
Dette setter i gang en del tanker i hodet mitt.

Man hedrer ikke ofrene ved å stemme som de ville gjort, men heller ved  å gjøre som dem. Sette seg inn i politiske saker og gjøre seg opp sin egen mening om hvilket parti som er nærmest ditt eget ståsted.
Sympatistemmer fører ikke til bedre politikk i Norge.

Stoltenberg har ikke alltid vært en god politiker. Men han har vært et godt medmenneske og taklet denne krisen svært godt, det skal jeg selvfølgelig si meg enig i. Frp hadde nok ikke klart det like bra, ikke Krf heller for den saks skyld. Stoltenberg klarte å samle nasjonen, ikke spre hat og frykt. Alt dette uten å dra religion inn i bildet, stort sett.

Men AP som et parti synes jeg ikke er godt nok for folket. Derfor stemmer jeg ikke på dem. Jeg forstår de som har snudd på flisa og vil heller stemme AP etter Stoltenbergs opptreden, men en bør kanskje sjekke ut de forskjellige partiprogrammene først, deres hjertesaker etc istedet for å kun stemme "blindt" på Stoltenbergs medmenneskelighet.

Jeg er ikke anti - AP bare for å ha sagt det. Alle har et valg å ta, AP er ikke mitt valg. Og jeg mener ikke at absolutt alle som stemmer AP stemmer av ren sympati/ stemmer uten å vite hva dette partiet lover ut og står for.
Men en del av stemmene som nå har strømmet inn - er nok nettopp det.

 

Hva er dine meninger om dette?

 


7 kommentarer

psychomaster

17.aug.2011 kl.18:41

Jeg er helt enig med det du sier her, kunne ikke sagt det bedre selv.

ecshox

17.aug.2011 kl.19:18

Jeg helt enig med deg! Kom igjen!

(Velkommen til www.ecshox.com, 100% autentisk Nike Shox sko, lagre uo til 50-80% rabatt, gratis frakt,paypal & credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!)

Christina

17.aug.2011 kl.19:28

Veldig enig i det du sier. Dumt å stemme på et parti på grunn av medlidenhet. Stem på et parti du faktisk liker selv! :)

Ida

17.aug.2011 kl.19:40

Tviler jeg veldig sterkt på. Tror heller at folk har gjort det du synes de burde ha gjort. Altså satt seg inn i politikken. Tror det som har skjedd har gjort folk nyskjerrige på ap, og på politikk generelt, og at flere derfor har satt sett inn i hva de står for, og derfor funnet ut at de vil stemme på dem.. Tror du virkelig at noen bare har sett at dette har rammet ap tilhengere og stemmer på dem på grunn av det?.. Tviler.

Arevya

17.aug.2011 kl.19:42

Ap fr sympatistemmer og det er trist. Ikke fordi jeg har noe imot partiet, men fordi at Nordmenn er så dumme at de bare stemmer pga sympati. Demokratiet er jo til for å bygge landet, og vi stemmer på dem som vi menner greier det best. Ikke de som har hatt det tristest :S

Jeg sier bare Amen til det du har skrevet! :D

icedexta

17.aug.2011 kl.19:42

Ida: Nja, du vet aldri med folk. Men jeg håper du har rett. :)

haakonsk

18.aug.2011 kl.20:18

Jeg tror du har helt rett, AP får en del sympatistemmer, og det er ikke bra. Politikk har blitt en popularitets-konkurranse, og handler mindre om politikk og mer om at folk skal like politikerne/partiet.

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits