Dunderbeist og dram!

Sist uke skjedde det mye i tatoveringsstudioet. Vi fikk storbesøk av Quentin og Vilde fra Art & soul i Oslo. De bruker å komme hit til oss trøndere for å gjestetattovere og bruker da studioet her i Steinkjer (X3M tattoo. Du finner oss på facebook), til stor glede for både meg og kundene.
Siden jeg er lærling, tar jeg av meg det de måtte trenge hjelp til. Som å vaske studioet hver morgen, rense og sterilisere utstyr, handle inn nødvendige ting som tattoosalver, nålbokser og slikt noe.
Jeg har at på til ansvar for å sette opp timeslister, ta imot kunder, servere dem, ordne med noe av papirarbeidet og ta telefonen når den ringer.
Passer meg ypperlig det. Trives i jobben!

Ellers har vi endelig fått ei fast tatovør på studioet igjen. Kristin! Hu skal jeg skrive om litt senere, for hu trenger et eget innlegg:)

Fredag fikk mitt kjære mannebein fiksa opp på den mindre pene tatoveringen på overarma si, og gjett om den ble bra! Bilde kommer når tatoveringen endelig er ferdig. Den blir stor!
Så dro vi på den lokale Mc - klubben og ølmarinerte oss litt, for så å kravle hjem igjen. Jeg og mannebein ble der litt vel lenge, så det ble vel 3 timer søvn før jeg måtte tilbake på jobb igjen.

Så kom den store dagen! Lørdag! For da spilte nemmelig ingen andre enn selveste Dunderbeist for oss Steinkjer-folka og andre lumske norsker (og 1 stk amerikansk pirat fra Art and soul).
Konserten var såklart fantastisk, og jeg bidro det jeg kunne med å bange, brøle/synge med og få de ved siden av meg til å ta av istedet for å stå iro og se kjedelige ut.
Etter konserten fikk jeg tak i vokalisten og spurte om de hadde ei t - skjorte jeg kunne få kjøpt og få signert.
Noe jeg fikk, men fant ikke ut før etterpå at jeg ikke hadde mer penger på meg.
Så jeg lovte å kjøpe første runde med øl om de ble med på Mc - klubben. Noe de gjerne ville bli med på.
For en kveld/natt/morgen! Det tok av!
Det hele ble avsluttet med at jeg nærmest bar mannebein hjem.
Hjemmelaget vin er pure evil, haha.

 

Har du hørt Dunderbeist før?

 

7 kommentarer

Stig

29.aug.2011 kl.15:14

Digger Dunderbeist!! Gleder meg til dem peller seg tilbake til Hedmark og holder en konsert her igjen også! Skulle gjerne spandert noen runder øl på dem selv :D

icedexta

29.aug.2011 kl.15:25

Stig: Hehe:D Ja, de har bare holdt 3 konserter i Steinkjer, håper de returnerer en gang neste år:)

byr

29.aug.2011 kl.17:39

Kjempe bra musikk;)

icedexta

29.aug.2011 kl.18:27

byr: Indeed! :D

psychomaster

29.aug.2011 kl.21:20

Ja, jeg har hørt Dunderbeist. Du er forresten veldig heldig som er lærling i tattoveringsjappe, hvordan ble du det egentlig? Hadde du flaks, bekjente, eller tok du kurs/utdanning som ga deg en god mulighet, eller bare spurte du? :)

icedexta

29.aug.2011 kl.21:47

psychomaster: Nei, jeg ble faktisk spurt om jeg ville jobbe der, hehe. Og herre min hatt så glad jeg er for det!:) Jeg var bekjent med hun som eide studioet den gang, og hun hadde sett noe av kunsten min og hadde behov for en som kunne hjelpe til i studio og at på til bli lært opp. Da hun flyttet til Oslo, tok Margrethe Sandvær over og jeg ble med på lasset, så nå er det hun som lærer meg opp:) Veldig dyktig dame.

icedexta

29.aug.2011 kl.23:20

Her er forresten noen bilder av de tatoveringene som ble tatt i studio av gjestetatovørene. De har en egen blogg! :) http://artandsoul.blogg.no/1314645906_tattoos_ifrn_steinkje.html

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits