Trondheim tattoo - og bodyart convention 2011

Forrige helg var jeg i Trondheim på convention.
Jeg fikk pass, siden jeg var der sammen med sjefen min som tatoverte på messa.

Det var skikkelig spennende! Dette er min andre convention.
Jeg og Kristin, som tatoverer fast i studio, gikk rundt og så på tatovørene jobbe, samla inn visitkort og bare prøvde å aborbere så mye kunnskap som mulig. Det var tatovører fra både Hollywood og Norge der, folk over hele verden. Noe som bare gjør det enda mer spennende. OG. Jeg kjøpte mitt første blekk! Og mine egne hansker, det må man ha, hehe. Engangshansker ja selvfølgelig. Apropos; lurer på om det finnes noen som er dumme nok til å tro en kan bruke oppvaskhansker. Sånne hjemmetatovører. Det er LIVSFARLIG, forbanna idioter.
På ettermiddagene holdt de konkurranser om Best weird, Best old school, Best color osv.
Margrethe, sjefen min, vant to priser i helga. Best of weird og Best of sunday! :D

På kveldene ble det underholdning. Vi fikk blandt annet oppleve Maniac fra Pain solution som holdt et fakirshow for oss. Stakk nåler i seg, stifta på seg pengesedler, slet seg ut av ei tvangstrøye og slikt noe. Like underholdende hver gang:)

For ikke å snakke om underholdningen på søndagen. Da fikk vi servert et liveshow uten like fra Tim "Ledfoot" Mc Connell. Herregud, så syyykt bra. Det er en av de beste konsertene jeg har vært med på. Jeg satt med klumpen i halsen LENGE. Dette er gothic blues så det holder, og det er så sterkt at til og med Tim selv har tårer i øynene.
Legger ut ei låt her. Ble det for "sutrete" for deg, vil du finne låter med litt mer futt i seg på spotify. Si gjerne hva du mener om musikken.

Var du på convention?
Har du sett et fakirshow før?
Kunne du tenkt deg å bli tatovert på convention engang?

 


 

 

 

 

5 kommentarer

Julie Wilhelmine

08.sep.2011 kl.13:59

Hørtes stas ut! Kom meg ikke på convention i år, siden Anders hadde vakt så vi ikke kunne dra noe sted.. Men blir igjen neste år, håper jeg! :) Har sett Maniac et par ganger nå ja, men jeg må innrømme at selv om jeg synes sånt er dritfett sliter jeg litt med å se på x) Kunne godt tenkt meg å bli tatovert på convention, med tanke på at det kommer utrolig mange flotte artister - og mange man kanskje ikke snubler over ellers. OG! Tusen takk for at du delte den videoen der. Jeg har herved fått dilla på nok en artist. Tusen takk

icedexta

08.sep.2011 kl.14:20

Julie Wilhelmine: Ja, det var skikkelig stas! :D Dere får hive dere med neste år da vet du:) Er ganske herda for slike ting som nåler og kroker - så lenge jeg ikke blir utsatt for det, hehe:) Har sprøyteskrekk når det er jeg som skal få sprøyte i meg.

Og knall å høre du likte Ledfoot. Han er helt fantastisk!

anonymslanking

08.sep.2011 kl.16:45

så artig da !! :D

Psychomaster

09.sep.2011 kl.21:02

Nei, nei, og ja. Evig misunnelig!

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits