Facebook - addict? Moi??

Å neeeida. Jeg er ikke avhengig i det heeeeletatt jeg.
Jeg må i allefall ikke innom facebook hver time og se hva folk skriver og legger ut.
Spesielt på søndager.
Angsten over folk som legger ut x antall fyllebilder av meg, som faktisk ALDRI ser bra ut.
Tagger noen meg på slike bilder så fjerner jeg taggen på 0,001 sek, fordi jeg sitter nevrotisk med blodskutte øyne og tørr såvidt blunke. Fylleangsten min er litt vel sterk i forhold til de fleste andre, hehe.
Nå er det ikke så sinnsykt ofte et fyllebilde eller tre havner på facern, men jeg HATER det når det skjer! 

For noen dager siden satt jeg på jobb (jeg har begynt å ta med meg laptopen min på jobb. Fail.) og satt selvfølgelig på facebook. Så skjedde det. Jeg fikk plutselig ikke logget meg inn igjen. Facebook hadde stengt av kontoen min pga "vedlikehold". Folk sendte meldinger om at de ikke kunne gå inn på profilen min. Jeg kjente en svak lemus i høyre øyelokk. Pupillene ble knøttsmå. Jeg frøs og ble i en stiv posisjon, sånn som når jeg ser en ekkel edderkopp kravle mot meg. "Stengt pga vedlikehold".

Min neste reaksjon ble sånn:
 
FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Ser ut som en zombie jo! Sjekk øyet! (uredigert)

Men etter noen timer returnerte facebook til "normalt" igjen. "Normalt" som i mongo chat og sånn.
Sååå, etter flere år på facebook der jeg skriver minst en statusoppdatering hver dag, kan jeg vel konkludere med at jeg er en addict.
Jeg er IKKE en av de kjipe folka som legger ut totalt uinteressange oppdateringer, type "Åh, for en grusom diarè jeg har, hjelp!", "Æj låvv ju, Kriståffer, forever jours <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3", "Nå skal jeg spise middag. Og kaste søpla kanskje." Jeg prøver i det minste å skrive noe INTERESSANGT, god damnit.  

Hei, jeg heter Ida , jeg er facebookoholiker. *ser ned i gulvet i skam* 

 

Er du facebook - addict?
Hvor ofte skriver du en statusoppdatering? 

Én kommentar

psychomaster

14.sep.2011 kl.22:35

Hahha, kjenner følelsen din. Jeg har ikke oppdatert statusen min på noen måneder faktisk. Er der mest og leser andres folks statusen og oppdaterer meg... Men poster linker noen ganger.

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

24, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits