veganerdietten. Dag 2.

Bare så det er sagt; dette vil ikke bli omgjot til en diettblogg, jeg kommer til å legge ut alt annet som jeg pleier og at på til:) 

Dag to har vært spesiell!
Våknet halv 6 på morgenen - lys våken. Noe som aldri skjer meg. De som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker å sove. Jeg kunne lett gått i dvale!
Så jeg stir opp, lager en svææær grønnsaksfrokost (ble nesten ikke plass på middagstallerkenen) og begynner å jobbe.
Så kommer trøttheten snikende i 12 tiden på dagen..
Hmm... Det hadde jo vært godt å tatt en liiten powernap.. Det er jo lov det?

Jeg la meg på sofan i 12 tiden, og den "lille" powernapen jeg skulle ta ble litt lengre enn planlagt..
For jeg våknet ikke før 7 på kvelden! 7 timers powernap altså! I fail!!
Men det var godt da;D

I dag har jeg spist ca 630 kalorier. Det er ikke rart jeg er kvalm og svimmel.
Men jeg spiser mye råkost og frukt , og varierer så mye som jeg klarer. Jeg drikker myye vann og har kostholdtilskudd at på til. Passer på å få i meg nok av jern, fettsyrer og vitaminer. bl.a.
Jeg kjenner allerede energien er blitt bedre til tross for abstinensene for brød, melk, pasta og kjøtt. For ikke å nevne ost!
Det må være min store synd. Jeg spiser perverse mengder ost av alle typer. Det er jo sååå godt!!!
Lengter helt sykt mye etter grovbrød med ost på, for ikke å nevne pizza..! Men jeg skal være sterk, flink pike og fullføre kuren. :)

Har ikke klart å trene enda pga kvalmen og svimmelheten, tenker å prøve meg på zumba igjen på torsdag og gleder meg. Elsker zumba!

 
Hva er din store synd om du har noen?
Har du prøvd  zumba før? 

 

 

 


4 kommentarer

anijanka

04.jan.2012 kl.09:55

Definitivt alt sjokolade og div meieriprodukter:) elsker også rødt kjøtt...oij...følte meg plutselig veldig usunn xD haha

icedexta

04.jan.2012 kl.14:25

anijanka: Finnes jo sunn sjokolade og :3 Og meieriprodukter er godt for magen (med unntak for om du er laktoseintolerant :P)Og rødt kjøtt trenger ikke være usunt, så lenge det ikke er behandlet. Det kommer jo an på mengden en spiser og hva en velger å ha som tilbehør :)

Stine Cyanine

04.jan.2012 kl.21:46

Flink du er! :)

Jeg elsker potet! Men jeg lager sjelden potet-ting hjemme så skammer meg nesten når jeg blir invitert på middag til folk og går amokk i potetkaserollen...

icedexta

04.jan.2012 kl.23:40

Stine Cyanine: Jeg og! Jeg kunne lett overlevd på potet og melk! Og øl da, hehe :D Går alltid amok i potetkasserollen selv så du er ikke alene om den! :)

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

25, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits