Metallica tatovering og konsert!

 I går tatoverte jeg Stoffer, en god kompis av meg.
Han er mildt sagt verdens største metallicafan, og ville ha enda litt mer blekk på kroppen (han har kun metallicarelaterte tatoveringer, og det begynner å bli en god del av dem nå).
Så her er resultatet, tatovert av meg: Dette er tatovert på skulderen hans, og den nyeste versjonen av denne skull'n skal snart tatoverea på den andre skuldra.

Og jeg kan ikke si dette ofte nok: Jeg tatoverer på et profesjonelt tatoveringsstudio, godkjent av mattilsynet og med andre tatovører til stede om jeg skulle trenge hjelp med noe. IKKE TATOVER/BLI TATOVERT HJEMME! Dra til profesjonelle folk for å få en skikkelig tatovering, du skal leve med den for resten av ditt liv.

THINK BEFORE YOU INK!


Og apropos Metallica; Jeg fikk ordna med billett, så da blir det Oslokonsert alikevel!! :D
Flere som skal dit?
Og hva synes du om tatoveringen jeg lagde? 

 

 

 

3 kommentarer

Live - Let go

03.mar.2012 kl.14:53

Arrgh, jeg ønsker jeg fremdeles bodde i Trondheim! Jeg har skiiikkelig driti meg ut på det områdeet :( Tatoveringen ser kjempebra ut! Du kommer til å nå langt :)

gorehead

03.mar.2012 kl.19:43

den var jo råstilig!=D

KUnne gjerne tenkt meg å dratt på konserten, men jobber detsverre :/ Og tok akkurat fri for å dra på Rammstein konserten som var, sååå....

icedexta

04.mar.2012 kl.22:54

gorehead: Aah. Heldig som fikk med deg Rammsteinkonserten da!! Hørte det var en sykt bra konsert! Hadde billett jeg og , men hadde ikke råd til å reise :(

Skriv en ny kommentar

icedexta

icedexta

25, Steinkjer

Jeg lever og ånder for kunst og musikk. Utdanning i klassisk figurativ kunst. Tattoo-lærling. Spiller hovedsaklig klassisk piano, prøver å lære meg gitar. Elsker det alternative og menneskesinnet. Startet blogg fordi jeg liker å skrive, enkelt og greit.

Norske blogger bloglovin PSDDude Photoshop Tutorials

Kategorier

Arkiv

hits